Dosatron Dozaj Pompaları

 

Tüm dozaj fonksiyonlarını birleştiren eşsiz bir teknoloji.. 

Dozaj Tekniği:  Elektriksiz - Oransal  
Enerji Kaynağı: Su debisi ve basınç
 
Su şebekesine (tesisatına) kurulan Dosatron; çalışma kuvveti olarak su basıncını kullanır. Bu şekilde harekete geçerek konsantre ürünü emer, istenilen yüzdede dozlar.
Enjekte edilen ürünün dozu, şebekenin debi ve basınç değişimi ne olursa olsun daima Dosatron’dan geçen su hacmine orantılıdır.
 
 
 
Entegre Fonksiyonlar:
Ölçme:   Volümetrik hidrolik motor
Enjeksiyon: Sıvının yada eriyik  konsantrenin sürekli orantılı enjeksiyonu
Ayarlama: Giren su debisine orantılı
Karıştırma: Entegre karıştırma

Paket içeriği:

1 Dosatron, 1 duvar konsolu,
1 Emiş hortumu , 1 Kullanıcı El Kitabı

 
 DOSATRON ELEKTRİKSİZ ORANSAL DOZAJ POMPALARI

Dozaj pompaları mekanik oransal olarak dozajlama işlemini gerçekleştirir. Sistem mevcut kimyasal deposundan pnomatik hortumlar ile emiş yaparak istenilen noktaya dozlayacaktır. Dozaj pompası gelen boru hattı üzerine ¾” bağlantı çapı ile baypas hattı yapılarak monte edilir. Gelen suyun ana vanası kısılarak bypass hattında basınç oluşumu sağlanır. Dozaj pompasından su geçerken geçen su miktarına bağlı olarak oransal olarak dozaj işlemi gerçekleşir. Böylece KULLANILAN SU MİKTARINA BAĞLI OLARAK İSTEDİĞİMİZ ORANDA kimyasalın su içine karışarak kullanım noktalarına ulaşması sağlanır.

Dozaj pompası kullanılması esnasında gelen su borusu açıkta olmalı bir manevra odası olmalı ayrıca gelen su borusu üzerinde mutlaka vana olmalıdır.

 

 

DOSATRON D25 RE 2   0,2-2 % DOZAJ POMPASI

DOSATRON D3 RE 2     0,2-2 % DOZAJ POMPASI

DOSATRON  D25 RE5 %1- %5  DOZAJ POMPASI

Adres: 1145/11 Sokak C Blok No:1 Hırdavatçılar Çarşısı Yenişehir-İZMIR Tel: 0 232 469 01 33-34 Fax: 0 232 469 01 35
E-mail:
agron@agron.com.tr
su arıtma firmaları izmir - klor dozaj - polielektrolit - polimer - yumuşatma - içme suyu - dezenfeksiyon - elektriksiz klorlama - güneş enerjili klorlama - tezgahaltı arıtma - arsenik - saf su - filtre - carmaha - su su - arsenik - ev tipi su arıtma - ters ozmoz - su yumuşatma - tablet tuz - havuz kimyasalı - temiz su - osmoz - su arıtma sistemleri